Новини


Трети март


 Националния празник - почит пред паметника на руските войни в с. Гроздьово, Община Долни чифлик
2 март 2013г
  БСП -Долни чифлик в навечерието на Националния празник на България в село Гроздьово бе открита паметна плоча на Вълчан войвода (1775-1863). Плочата откри организационният секретар на БСП и областен председател на левицата във Варна Красимир Янков.

Над 1000 членове и симпатизанти на БСП почетоха 70-годишнината от битката на антифашистите от чета "Народна дума"
Над 1000 членове и симпатизанти БСП почетоха 70-годишнината от битката на антифашистите от чета „Народна дума” с полиция и жандармерия в местността Шерба край с. Гроздьово, Община Долни чифлик. Сред гостите на честването бяха руски ветерани от Отечествената война. Пред паметниците на загиналите антифашисти бяха положени венци и цветя. 

Сред официалните гости на събитието бяха организационният секретар на Националния съвет на БСП Красимир Янков, народните представители Димитър Горов и Петър Димитров, кметовете на Провадия и Долни чифлик Филчо Филев и Борислав Натов, председателят на Градския съвет на БСП-Варна Борислав Гуцанов, председателят на БСП-Долни чифлик Стефан Димитров.Руски ветерани от Отечествената война разказватБСП почетоха 70-годишнината от битката на антифашистите от чета „Народна дума"

БСП почетоха 70-годишнината от битката на антифашистите от чета „Народна дума"
/КРОСС/ Над 1000 членове и симпатизанти БСП почетоха 70-годишнината от битката на антифашистите от чета „Народна дума" с полиция и жандармерия в местността Шерба край с. Гроздьово, Община Долни чифлик. Сред гостите на честването бяха руски ветерани от Отечествената война. Пред паметниците на загиналите антифашисти бяха положени венци и цветя.
Сред официалните гости на събитието бяха организационният секретар на Националния съвет на БСП Красимир Янков, народните представители Димитър Горов и Петър Димитров, кметовете на Провадия и Долни чифлик Филчо Филев и Борислав Натов, председателят на Градския съвет на БСП-Варна Борислав Гуцанов, председателят на БСП-Долни чифлик Стефан Димитров.
http://www.cross.bg/photo_new_gallery/2013/02/03/d7c8c487581321f0d45a3ac524c1061f.jpg

В словото си народният представител Димитър Горов подчерта, че присъствието на толкова много хора на възпоменателния митинг е показателно за непреходността на идеалите, за които антифашистите са отдали живота си. Той изтъкна, че днес - при настоящото управление, демокрацията в България е под заплаха. Организационният секретар на БСП Красимир Янков бе категоричен, че краят на ГЕРБ е близо и победата на предстоящите избори е важна не за левицата, а за България.
Официално бяха връчени електронни членски карти на новоприетите през януари 153 социалисти, в рамките на кампанията „Ела в БСП, да променим България!".
След честването представителите на Националния съвет на БСП представиха анализ на резултатите от проведения на 27 януари Национален референдум за бъдещето на ядрената енергетика у нас.

http://www.bsp.bg/bg/article/3782

Новини
ВидеоСнимкиПрочети

Над 1000 членове и симпатизанти ...

2 от 2

04.02.2013г. | Коментари (0)
Над 1000 членове и симпатизанти на БСП почетоха 70-годишнината от битката на антифашистите от чета „Народна дума”

Над 1000 членове и симпатизанти БСП почетоха 70-годишнината от битката  на антифашистите от чета „Народна дума" с полиция и жандармерия в местността Шерба край с. Гроздьово, Община Долни чифлик. Сред гостите на честването бяха руски ветерани от Отечествената война.  На събитието бяха  организационният секретар на НС на БСП Красимир Янков, народните представители Петър Димитров и Димитър Горов, кметовете на Провадия и Долни чифлик Филчо Филев и Борислав Натов,    председателят на Градския съвет на БСП-Варна Борислав Гуцанов, председателят на БСП-Долни чифлик Стефан Димитров.
Пред паметниците на загиналите антифашисти бяха положени венци и цветя. Народният представител Димитър Горов изтъкна, че присъствието на толкова много хора на възпоменателния митинг е показателно за непреходността на идеалите, за които антифашистите са отдали живота си. Той смята, че днес - при настоящото управление, демокрацията в България е под заплаха. Организационният секретар на БСП Красимир Янков бе категоричен, че краят на ГЕРБ  е близо и победата на предстоящите избори е важна не толкова за левицата, колкото за България.
Официално бяха  връчени  електронни членски карти на  новоприетите през януари  153 социалисти, в рамките на кампанията „Ела в БСП,  да променим България!".

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5496231#.URTzIbD-pVE.twitter


БСП почете 70 год. от битката на антифашистите от чета "Народна дума"

Над 1000 членове и симпатизанти БСП почетоха 70-годишнината от битката на антифашистите от чета "Народна дума" с полиция и жандармерия в местността Шерба край село Гроздьово, община Долни чифлик, съобщиха от БСП.
Сред гостите на честването бяха руски ветерани от Отечествената война. На събитието бяха организационният секретар на НС на БСП Красимир Янков, народните представители Петър Димитров и Димитър Горов, кметовете на Провадия и Долни чифлик Филчо Филев и Борислав Натов, председателят на Градския съвет на БСП-Варна Борислав Гуцанов, председателят на БСП-Долни чифлик Стефан Димитров.
Пред паметниците на загиналите антифашисти бяха положени венци и цветя. Народният представител Димитър Горов изтъкна, че присъствието на толкова много хора на възпоменателния митинг е показателно за непреходността на идеалите, за които антифашистите са отдали живота си. Той смята, че днес - при настоящото управление, демокрацията в България е под заплаха. Организационният секретар на БСП Красимир Янков бе категоричен, че краят на ГЕРБ е близо и победата на предстоящите избори е важна не толкова за левицата, колкото за България.
Официално бяха връчени електронни членски карти на новоприетите през януари 153 социалисти, в рамките на кампанията "Ела в БСП, да променим България!". /БГНЕС /

Турнир по борба
На 20.10.12г.  в НЧ "Кирил Господинов"с.Гроздьово бе организиран от Об.С на БСП гр.Долни чифлик ,Сдружение за Гроздьово и Кметство Гроздьово ТУРНИР ПО БОРБА СВОБОДЕН СТИЛ в памет на Гроздьо Желев.
Състезанието бе открито от Николай Облаков-кмет на селото, а наградите на победителите,  грамоти и плакети  бяха връчени от др.Надежда Георгиева -секр.на Об.С на БСП и зам.-председател на Сдружение за Гроздьово.
Награда за най-техничен млад борец спечели
 Илия Христов-гр.Руен.
Награда за най-перспективен млад борец спечели
 Денис Красимиров-гр.Варна.
Категория 30кг.
1.Денис Красимиров-гр.Варна
2.Николай Златков-с.Гроздьово
3.Синан Шабанов-с.Гроздьово
Категория 32кг.
1.Виктор Пламенов-гр.Варна
2.Тодор Емилов-с.Гроздьово
3.Димитър Стефанов -гр.Варна
Категория 35кг.
1.Илия Христов-гр.Руен
2.Асен Михайлов-с.Гроздьово
3.Байчо Петров-с.Гроздьово
Категория 38кг.
1.Киро Михов-гр.Руен
2.Хасан Хасан-с.Гроздьово
Категория 42кг.
1.Иван Бангов-гр.Руен
2.Стефан Младенов-гр.Руен
3.Теодор Теодоров-гр.Варна


КАДЕТИ
1.Михаил Янков-с.Гроздьово
2.Яшар Шабан-с.Гроздьово
3.Орхан Мехмед-с.Гроздьово

Научно-теоритична конференция посветена на 100 г. от Балканската война

 — 28 септември 2012 г., с.Гроздьово, Община Долни чифликСреща на ОБС на БСП Долни чифлик в с. Гроздьово  с арендатори и земеделски производители

Днес 10.08.12 в с.Гроздьово в зала "Гроздьо Желев" се 

проведе заседание на БСП ,като председатели и членове

 на ИБ се срешнаха с арендатори и земеделски 

производители. Заедно те разгледаха управленчески 

проект -земеделие и алтернативните политики за 

конкурентноспособно земеделие и социално-

икономическо развитие на селските райони.
Областна академия за политици 
4-5.08.2012гПаметна плоча на Неделчо Есиров

  На 1 август в с.Ново Оряхово, община Долни

чифлик, бе открита паметна плоча на дееца на

 РЕМС и БКП Неделчо Есиров.Средствата за 

изграждането са дарени от жителите на селото и 

ОбПО на БСП Долни чифлик. Монумент бе

 тържествено открит от председателя на БСП в

 общината Стефан Димитров, а граждани

 положиха венци и цветя.

Отбелязване 135 г. от рождението на Васил Коларов В Община Долни чифлик бе отбелязана 135 годишнината от рождението 


на деaтела на международното комунистическо и работническо дело 


Васил Коларов.Преизбраха Красимир Янков за областен на БСП-Варна

Областният съвет на БСП-Варнапреизбра с пълно мнозинство досегашният 
председател Красимир Янков за нов мандат. Това стана в присъствието на 
лидера на БСП и председател на ПЕС Сергей Станишев.
"Благодаря за доверието, ще дам всичко от себе си за достойното 
представяне на Варненска област на следващите парламентарни избори", 
заяви Красимир Янков, който е и организационен секретар на Националния 
съвет на левицата.
За негови заместници бяха избрани Стефан Димитров - председател на БСП-
Долни чифлик, Борислав Гуцанов - председател на градската организация 
на БСП-Варна, Йорданка Колева - ръководител на групата общински 
съветници на БСП-Вълчи дол, Филчо Филев - кмет на Провадия, Йордан 
Вълков - областен председател на Движението на ветераните в БСП-Варна
 и Тодорка Павлова - председател на БСП-Аврен.


 Традиционен събор на БСП на връх Бузлуджа на 


28.07 2012.На 28.07 2012 ще се проведе традиционния събор на левицата, който ще се


 състой на връх Бузлуджа. Ще има сцена на историческата поляна,


 художествена програма, поднасяне на венци и цветя на барелефа на 


основоположниците на партията и на паметниците на Хаджи Димитър и на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд, ВРЪЧВАНЕ НА ЧЛЕНСКИ

 КАРТИ НА 121 НОВОПРИЕТИ МЛАДИ ЧЛЕНОВЕ НА БСП, шатри, веселие,

 танци, хора.
МЛАДИТЕ В БСП УЧРЕДИХА МЛАДЕЖКО ОБЕДИНЕНИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩ.ДОЛНИ ЧИФЛИК 

Младежкото обединение се формира в рамките на партията като организационно обединение на младежи - членове на БСП до 35 години, обединени на основата на своите специфични интереси.В своята дейност младежкото обединение се ръководи с принципите, залегнали в програмните документи на Устава на БСП.Младежкото обединение ...функционира според приети от него правила, утвърдени от Националния съвет.Младежкото обединение създава условия за разгръщане на една по-цялостна политическа дейност на младежите - социалисти както във вътрешен, така и в международен план.

Формиран бе и клуб «Просвета и култура» който обедини учители и читалищни дейци в редиците на БСП. Възпоменателно тържество в с. Венелин по случай 68 години от разстрела без съд и присъда на антифашиста Дончо Статев


 68 години от разстрела на 18 антифашисти от Камчийския край. Почит пред паметника-костница в с. Партизани, Варненска обласОтбелязване на деветоюнския преврат от 1923 г. и отпора на тесните социалисти и земеделци от Старо Оряхово. Присъстваха Стефан Димитров – председател на БСП-Долни чифлик и Иванка Панайотова – председател на БСП-Старо Оряхово.

 ‎2 юни -село Гроздьово

 

Симпатизанти и членове на БСП почетоха паметта на загиналите от отряд „Народна дума“

06.02.2012 11.23

Няма коментари:

Публикуване на коментар